Light Wave

Light Wave srl. este o agenție profesională pentru dezvoltarea afacerilor. Suntem capabili să stabilim noi canale de vânzare pentru produsele / serviciile companiei dumneavoastre. Oferim o abordare flexibilă și ajustarea individuală a tehnicilor de vânzare. 

Oferim pregătire completă pentru participare la târguri din România: stand, marketing, traducere, cazare și servicii, împreună cu un vânzător instruit pentru discuții cu clienții.

Suntem adepții „Strategiei Oceanului Albastru” (Blue Ocean Strategy - Harvard Business School - 1997). Noi suntem "Valul de Lumină" (Light Wave) care vă crează „Oceanul Albastru” în care concurenţa dumneavoastră este redusă la tăcere.

Generăm oportunități de afaceri profitabile pentru clienții noștri în foarte multe domenii de activitate. Practic suntem şi forţa de vânzari extinsă a companiilor pe care le reprezentăm. 

Punem la dispoziția clienților noștri informații certe si relevante privind oportunitățile de afaceri de pe teritoriul României.

Facilităm clienților noștri negocierea si încheierea unor contracte privind prestarea/livrarea de către clienți a unor servicii/produse pe teritoriul României.

Abordăm piețe internaționale pentru a genera oportunități, a găsi parteneri și piață de desfacere la nivel global pentru firmele pe care le reprezentăm.

Considerați propunerea noastră de afaceri pentru a reprezenta compania dvs. în România.